russerevy13__29316. og 17. mars gikk den årlige Framnesrevyen av stabelen, skrevet og arrangert i sin helhet av årets russekull. Forberedelsene startet før sommeren 2012 i form av idémyldring i avisstova og eskalerte derfra til manusskriveri og beinhard øving. Ukene før revyhelgen boblet forventninger, stress og nervøsitet i tredjeklasseinternatene Fjordheim og Nesheim. Perfeksjonering av apedans, skogstur for hele kullet og Harlem-Shaking på lærerværelset var bare stikkord som skulle gjøre årets revy så komplett som den ble! Fredagskveld (siste dag før premiere) var fylt med stressforårsaket magesår og tanker om verdens undergang, men gjennomførelsen knuste alle forventninger. Undervisningsinspektør Jostein Moldsvor uttalte torsdagskveld: "Eg e ein smule skeptisk til revyen dokkers.". Vi i tredjeklassekullet liker å tro at vi overrasket også dette herlige Isdalshjertet positivt!

Vi er stolte av produktet vi leverte på de to forestillingene og gleder oss til å stå med forestillingen i hånden i form av en DVD. Produksjonen er igang og vi håper flere vil støtte misjonsprosjektet gjennom å kjøpe en DVD.

Tekst og foto: Roald Arnevik Renså

Sjå foto frå revyen HER