jren_2013__019

Turen starta med tidenes busstur, for det første slapp vi siste halvdel av skolen og for det andre var det veldig gøy. Stemningen var på topp, og sangheftene ble prikken over i'en.

Litt før vi kom fram til leirplassen vår, stoppet vi hos en gammel bekjent av en av lærerne, Magnus. Vi forsto etterhvert at målet med stoppet var at vi skulle bygge litt ”teamspirit” i gruppa. Vi starta med å gå en og en gjennom en port der vi gå følgende løfter til resten av klassen:

”Jeg lover å være positiv”

”Jeg lover å støtte dere”

”Jeg lover å gjøre mitt beste”

Deretter ble vi delt i to grupper der vi skulle utføre ulike teambuildingsoppgaver.

Etter et kjekt og lærerikt stopp kom vi omsider frem til leirplassen vår. Der satte vi opp lavvoer og begynte å lage mat. Mot slutten av dagen samlet vi oss rundt det varme bålet på stranden, som vi alltid gjør på tur. Noen av oss var spreke og sov under en stjerneklar nattehimmel, mens andre benyttet en deilig og litt varm lavvo.

Vi våknet til en strålende og smilende sol. Vi hadde en god frokost, men da vi var klare for avreise til stranda, kom Martin med den litt kjedelig nyheten; bølgene var for små til å kunne surfe på. Men selv om dette var en veldig kjedelig nyhet, hadde vi lovet hverandre å være positive. Vi bestemt oss for å gå opp til Preikestolen, noe som resulterte i en superbra dag! 
Dette var ikke akkurat en tung tur, noe som gjorde det bare kjempegøy og koselig. Og siden været var på topp og guttene ikke hadde tatt med seg shorts, fant vi rask ut hvordan de kunne løse det problemet. De valgte og ta av seg buksa og gå opp til Preikestolen i boxershorts, noe som skapte stor oppmerksomhet.

Den kvelden gjorde vi litt som vi ville, noen lagde mat, mens andre gikk tur på stranden. Og vi samlet oss nok en gang rundt det deilige bålet med god stemning. Vi snakket om dagen som hadde vært, og konkluderte med at det ble en bra dag likevel.

Vi bad en liten kveldsbønn før noen gikk og la seg, mens andre satt igjen rundt bålet.

Søndag var det overskyet og alle var i ekstase, for det betød SURFING!! 
Vi var veldig gira og dro kjempetidlig. Da vi kom fram til stranda, Brusand, fikk vi utdelt utstyr og surfebrett. Vi fikk litt basic opplæring og bare satte i gang med utforsking på egenhånd ute i sjøen. Alle syntes det var gøy, men noen syntes det var litt gøyere enn andre, men sånn er det med alt. Denne dagen lærte vi masse og hadde en fantastisk flott opplevelse, med en del sand både her og der.

De som gikk tidlig opp var kjempesnille og flinke og lagde mat til hele gjengen. Good job!

Vi spiste mat et stort smil om munnen før vi satte kursen mot Framnes igjen.

Alt i alt har turen vært supergigamegaüberkul, fantastisk og innholdsrik! :)

Vi gleder oss nok en gang til neste gang :D


Tekst: Alida Kjøll og Lisa Mari Aleksandersen

Foto: Kristi Berge

Sjå fleire foto HER!