tyrkia2014__011
Etter det me forstår har gjengen som reiste på fotballtur til Tyrkia 14. mars hatt det skikkeleg kjekt. Meir om opplevingane kan de lesa i dei to fargerike rapportane som vart sendt heimover på turen:
(FLEIRE FOTO FINN DU HER!)

Kjære alle hjemme... (1)

Fredag 14.03.14 flyktet Norheimsund FKs a- lag og damelag, i samarbeid med Framnes Kvgs., til Tyrkia og Club Grand Aqua for å unnslippe det vi må kalle begredelig vinter/vår - vær i Hardanger for å trene å gjøre seg fete og brune en ukes tid i solsteika. Reisen var lang og slitsom, og først kl. 04.30, lokal tid, var slitne ungdommer og ledere klare for puta. Alle sovnet momentant ettersom ingen sov i bussen da det var stor frykt for at vår mildt sagt trøtte sjåfør skulle sovne før vi kom fram.

Lørdag morgen sto vi opp til deilig sommervær, med litt forbi 20+. Første økt bar preg av en lang reise, og bare vår kjære Blix  og Thomas måtte slave i solsteika som straff for ymse uregelmessigheter.... Vi andre koste oss med en rolig økt preget av firkant og lystbetont spill, etterfulgt av konkurranse med dertil kjepphøye trenere i B.A Austevoll, og mr. Magnus Hisdal og kroppspleie...taning er et stikkord for etterarbeid denne dagen, og måling av maskulinitet. Eivind med sin forhåndsbetalte brunfarge ledet an...

Søndag var det dags for Liverpool vs. M.United. Dette dramaet skulle vise seg å nesten kjøre hele treningsopplegget i grøfta, men da Liverpool stakk av med en "ufortjent" seier, ble likevel dagen en stor suksess, mener Hovedtrener B.A Austevoll. ps. Innsatsen på treningen denne dagen var svært bra, det var heldigvis ikke bare dette drittresultatet som fikk treneren til å smile. Været var helt greit denne dagen for fotball, men ikke for soling :( Christoffer fikk omsider tilbakelevert en pc han glemte på flyet, denne hadde han fortsatt ikke husket å savne!!!!!! BRA CHRIS

Mandag : Den store handledagen. Strålende solskinn med 24++ grader i skyggen! Deilig dag der hovedøkta egentlig tok plass i bassenget vi bruker til restitusjon og nedkjøling av legger. Et voldsomt dynkeslagsmål av dimensjoner der en to meter høy Austevoll, Markus, viste at det er muskler også i høyden... en forsmådd Christian Kjosås måtte ta til takke med forsøket da han omsider fikk komme opp etter luft. Kun unge lovende Aksnes fikk kjempen overende, men ble selv nesten druknet i basketaket. Senere på dagen fikk Aksnes lov til å styre en dameøkt, rytme, bryting og knallharde skudd ble nøkkelord. En damegjeng som vet å trykke til på trening dette her.

Senere denne ettermiddagen var det shoppingtrangen som måtte få utløp, og turen gikk med buss til et outlet for å hamstre sko. Der andre nordmenn går for snus og annet rask, går NFKs spillere for kvotehandel av fotballsko. Uvisst hvor mye av dette som egentlig er lov å ha med hjem  av store kvantum.

Med vennlig hilsen

Onkel reisende Mac (aka Henrik TIger og Harald A)

 

Kjære der hjemme... (2)

I Tyrkia er det godt og være på leir.... Maten er fantastisk og og været likeså... vi har fått smaken på luksuslivet her på grand aqua...er det dette som er å være fulltidsspiller?? det er kanskje ikke så verst det...?

Etter dager med trening var det på tide å få prøvd ut formen i kamp, og både a-laget og damelaget har vært i aksjon. Begge lagene har fått godt utbytte av treningen i vinter, og vant komfortabelt begge sine kamper, mot henholdsvis Hareid (a-laget) og et sveitsisk lag (damelaget). Våre eminente trenere på både herre og damesiden er svært fornøyde med prestasjonene og gleder seg stort til seriestart.

Men treningsleir er ikke bare fotball. Prutende tyrkere, ”adventure land” og talentiade har også stått på programmet.

Prutingen er det logisk nok møregjengen vår som er best på, sammen med jentene selvfølgelig, som lett hamler opp med innpåslitne selgere som tror fotballspillere fra Norge er et lett bytte. Nei her er det modige norske sjeler som vet å holde på penga.

Modige i ”adventure land” var de òg. Overvinne skumle løyper og susende taubaner skulle vise seg som en lek for våre tapre kvinner og menn, her er kun sikringen begrensningen og noen valgte til og med å hvile seg i de store klatrenettene. Nei høyde det var ingen fare for denne gjengen nei.

Da vi ikke trodde gjengen kunne prestere på høyere nivå, viste lagene våre hva som virkelig bodde i de, med storslåtte prestasjoner i talentiaden. Her var det sang og dans, dunking og andre fantasifulle innsalg. Strenge dommere til tross, og stort publikum, gikk Jørgen, Fredrik og Simon av med seieren etter en strålende parodi på vassendgutane.

Reisen vår er øyeblikk ved veis ende, og vi kommer hjem til dere. Vi må bare beklage deres utrolig stygge vær der hjemme, og dere får tilgi oss at vi er så brune, nyklipte, veltrente og fine når vi kommer hjem.

Hilsen Onkel reisende Mac (Aka Harald A)

Sjå fleire foto HER!