IMG_0758

Mix-laget frå Framnes KVGS gjorde ein solid innsats under NM i volleyball for vidaregåande skular. Det vart ein svært solid 5.plass!

Sjå filmen som Oda Sæbø Lier har laga, HER:

Her er referatet frå turen:
En gjeng på 10 elever, to miljøarbeidere, en lærer og en liten maskot reiste til Ålesund forrige helg. Målet var NM for VGS i Ålesund og etter mange gymsaltimer følte gjengen seg klar.
Framnes stilte et veldig godt mixlag med mange ivrige og talentfulle spillere.
Vi startet med seier mot KVT (Kristen VGS Trøndelag), deretter tapte vi etter en kamp under par mot Fusa som var forhåndsfavoritt og som vant turneringen.
Vi kom da til åttendalsfinalen hvor vi møtte Grenland folkehøgskole, en skole med to volleyball liinjer. Dette var en jevn kamp, men vi var best og vant 2-0. I kvartfinalen møtte vi et godt Ålesundlag med bare aktive Blindheimsspillere på banen. Vi var fullt på høyde med de, det var mange gode og lange ballvekslinger, vi endte med å tape 23-25 i begge settene. Rutinen til de mer kamperfarne Ålesundgutta avgjorde nok de siste poengene. Da var det litt laber stemning etterpå, som det skal være etter et surt tap. I stedet for å spille semifinale ble det kamp om 5 plassen. Der møtte vi Åmli og Asker, vi spilte veldig godt og vant begge kampene fortjent.
Veldig moro å se at laget presterte så godt, med farlige angrep både fra midt, kant og tremeter. En enorm innsats i forsvar og en lagmoral som ingen andre kan matche:) Vi endte med en god femteplass. Det var en fornøyd gjeng som kjørte ni timer buss tilbake søndagen.. Takk til Roland som kjørte og Mathias som var "presseansvarlig". Og takk til fem jenter og fem gutter som spilte fantastisk god volleyball.

Martin Dalane (idrettslærar)