001skitrening
Fredag gjorde elever fra 2c en super innsats som skiinstruktører for vår nye landsmenn. Elever fra voksenopplæringen hadde skidag på Sjusete hvor våre elever og noen av idrettslærere fikk utfordringen med gi deltakerne en god ski-opplevelse. Lærer Andrea Hovstein Kruken rapporterer slik fra fredagens aktivitet; "Idag har kremen av elevene i 2C vært skiinstruktører for våre nye landsmenn. Det var en fryd å se på hvor bra de taklet oppgaven, og de gjorde en eminent jobb i å la mennesker få oppleve skiglede!
På spørsmål til en av flyktningene om de syns det var gøy å gå på ski var svaret: "Well, when you haven't laughed or smiled in three years, then...Just coming skiing-wow." Så, kanskje gikk elevene glipp av gastronomiske opplevelser i Chamonix eller Rjukan-men kudos for å jobbe mot en bedre verden skal de i allefall få!"
Hallgeir Berge som jobber på Nav med integrering av flyktninger takker elevene for en kjempeflott innsats, og tilføyer at dette var en ypperlig arena for det å møtes på tvers av kulturer.

Foto: Andrea Hovstein Kruken og Hallgeir Berge
002skitrening
003skitrening
004skitrening
005skitrening
006skitrening
007skitrening
009skitrening